Skönt med ledig helg

 Så var de helg igen veckorna bara rusar iväg. I onsdag satte jag in en hormonspiral som ska göra att mensen ska bli mindre och den kan eventuellt försvinna helt.
 
Jag har känt av mensvärk och feber sen jag fick hormonspiralen och de var vanligt i början. Men vi får hoppas den släpper snart. De är lite jobbigt men man får ta de lugnt.

Idag gick jag ut för att kratta lite löv men så kom de regn och de var bara till och gå in igen. De har blåst ner massa löv nu på marken Det är bara till och börja kratta löven,.. Hösten ger verkligen i från sig en färgbomb. Men de har varit mycket reg denna veckan men de är väldigt varmt och skönt ute.

 Jag ska fortsätta och greja inne och försöka städa . N i får ha en bra lördag kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *