Måndag ny vecka

I helgen har  jag varit trött då jag  fick min hormonspiral i onsdags så kroppen håller på och vänja sig men har känt mig lite låg och illamående och feber och huvudvärk. Men de är tydligen såna biverkningar man kan få inan kroppen har vant sig vid de nya hormonerna som jag får för att få mindre mens och få slippa klimakteriebesvär.

De blev lite gjort i helgen här hemma fick krattat lite löv och sen lite tvätt och manglat lite handdukar. Sen plockat lite granna.  Jag har lagt  mig jättetidigt på kvällarna i helgen men har varit så trött och då var de lika bra och lägga sig.  Jag hoppas de går fort nu dessa två veckor så jag får må lite bättre och piggare igen. Men idag jobbar jag kväll och då börjar jag sent. De är ganska skönt att göra mellanåt.

Varje torsdag och måndag byter jag plåster som är ett progesteron  1 LÄKEMEDLETS NAMN
Estradot 25 mikrogram/24 timmar, depotplåster 

Depotplåster.
Estradot är ett rektangulärt depotplåster med rundade hörn, som består av ett tryckkänsligt,
självhäftande lager innehållande estradiol, med en genomskinlig polymerfilm på ena sidan och
en skyddsfilm på den andra.

Sen har jag fått en hormonspiral som heter mirena 20 mikrogram/ 24 timmar

Men de blir säkert bättre med tiden  de säger ju att mensen försvinner efter ca 3 månader de vore ju skönt.

Ni får ha en bra dag kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *