Oj de var längen sen man skrev

Jag har inte fått till de med att skriva på länge och då kommer man ifrån de men ska försöka skärpa mig. Tycker om att skriva av mig.

Vad har hänt i Januari måndag jag har kommit igång med träning går och spinner på friskis och svettis när de är fint väder så cyklar jag min mil ute och de är verkligen skönt,

Jag kämpar på med viktväktarna de går sakta men säkert men just nu är jag inne i en formsvacka där de går åt fel håll men i morgon är jag nog på rätt håll när jag ska väga mig.

Jag väger mig varje dag för ha koll då vet jag om de går åt rätt håll, jag vet att man inte ska väga sig varje dag men jag känner jag måste göra de för dels ha lite koll.

 I januari har vi inte haft snö alls utan man kan gå i höstjacka och tennis skor, De har varit några fina dagar med sol och värme man får riktiga vårkänslor.

Jag kan ju också blogga ifrån mobilen de är ju enkel också de ska jag försöka göra.

Idag gjorde jag 72 st pannacotta på jobbet då de är pubkväll med ett band som spelar bra musik och sen gör vi hemma gjord pizza med färdig köpta pizza kit de är bra , Men de brukar bli mysigt när vi ha pubkvällar. De boende uppskattar de verkligen

 

Nu ska jag fortsätta greja hoppas jag kan komma igång och blogga igen kram ha en bra kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *