Semester

Jag hade så mycket semesterdagar  kvar så jag har plockat ut 5 dagar men totalt blev de 9 dagar ledighet de är inte dumt. Jag har tränat spinning och cyklat milen när jag är ledig och om de är bra väder. Sen har jag bonat golven i huset oj vilken skillnad de blev men de är bra att kunna städa med så de ser bra ut . Nu när man orkar.
Sen fick vi köpa en ny tvätt maskin då den gick sönder men de går fort och köpa  tvättmaskin idag. Nu ska man bara lära sig den.

Idag är de busväder regn och blåst de är kallt också. Jag ska lägga in lite nya sidor på bloggen tänkte jag, mina vikt sidor och mått sidor så har man koll på vikten när man går ner. Jag är ju med i viktväktarna.

De går bra men de får ta tid jag har ingen brådska med att gå ner. Meningen är man ska hålla vikten sen. lära sig äta och må bra . ni får ha en bra dag kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *