Ledig måndag

Numera är jag ju ledig måndagar då jag jobbar lördagar så söndag och måndag är min helg, De är riktigt skönt att vara ledig en måndag för då kan man göra ärenden om man vill till stan. Så slipper man sånt när man jobbar.
I går var jag på spinning men jag får köra spinning en gång i veckan sen blir de styrketräning på det och cykla milen ute när de är fint väder.

Jag måste lära mig och hitta balansen med träningen då jag har börjat få ont i knät men de blir nog bra svårt hitta en bra balans när man vill träna.

Man får hoppas träningen håller i sig nu när man har kommit i gång. Jag trivs så bra på friskis och svettis de är toppen. Nu har jag träning på recept fysisk aktivitet på recept heter det . Har fått de av läkaren då kostar 3 månader bara 800 kr de är lagom med 3 månader åt gången tycker jag de blir så dyrt annars. Sen så vissa perioder så cyklar man ju ute mera .

Idag har jag även krattat pinnar ute de är dags för vårstädning i trädgården de dröjer inte länge nu
tills vi tar fram vår robot som ska gå och klippa gräset. Nä ska jag äta kvällsmat ni får ha en bra vecka

kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *