Att de ska vara så svårt och sätta och blogga?

hejsan mina vänner. De går långt mellan varven innan man skriver. De känns som man inte har något att skriva om alla gånger.
Nu är de ju lite jobbigt i världe pga corona  viruset. Vi har smittade i min stad men inte fått in de på mitt jobb än.

De har blivit lite otäckt med corona tycker jag. Man tyckte i början att de inte var så farlig. men nu har man blivit mera nojig För att de är så nära nu . Hoppas man klarar sig.
nu är de vår ute och jag har börjat att gräva i mitt tråkiga land-. jag vill göra om de men vet inte hur jag ska göra om det. jag skulle behöva gräva upp alla växter i landet och göra om från börja. Men då får min man hjälpa mig för de är lite tung att göra, Själv. Jag har börjat lite smått. men de är så mycket rötter så man behöver nu gräva ur landet helt och börja om från början och sen köpa lite nya växter.

 Vikt går sådär just nu men  kämpar på de går långsamt neråt. men har stått stilla ganska länge, men de blir nog bra snart . jag har ju börjat att cykla mer ute och då brukar de sätta fart på vågen. Nu kan jag inte träna spinning pga corona. 

  Annars hade jag kommit igång så bra med spinning och köpt nya spinning skor som jag skulle 

 börja använda men men de finns kvar nu ska jag ut i solen i gen och gräva i mitt land ha en bra helg kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *