Ledig måndag

Som sagt var jag är alltid ledig måndagar och de är ganska skönt. men vissa måndagar mår jag dåligt har lite ångest för jag är själv hemma. man kan tycka de skulle vara skönt att vara själv men inte alla gånger. Jag är ganska mycket själv ändå.

jag fick en ny tablett mot urinträngningar och nu efter ett par veckor med den så har jag börjat få  en enorm muntorrhet som är extremt  jobbigt på nätterna och dagtid. Har kontaktat vårdcentralen får se vad de säger när jag hör av dem senare idag.

Idag ska jag kratta mer pinnar och kratta upp löv ur källartrappan och städa duschen-

Tvätta. mangla lite annat plock som man får göra under dagen som går.

När energin tar slut så blir jag trött och uttråkad fast jag skulle kunna göra mycket mer här hemma men lusten finns inte. De går mycket lättare när min man här hemma  och jag inte är själv. Konstigt att de ska behöva vara så egentligen.
 Men denna veckan ska de bli fint väder och sol och de kommer bli en cykel tur idag med. Jag har en runda som är 1 mil och de är precis lagom att cykla tycker jag. jag köpte mig nya hörlurar on ear med bluetooh de var jätte bra . att ha.
 men man får inte ha för högt för då hör man inte bilarna som kommer farande förbi.

Nu ska jag sätt fart och greja lite igen så de blir gjort de jag har tänkt att göra. kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *