Måndag igen

De verkar som jag bloggar  på måndagar när jag är ledig men de är då jag är mest uttråkad och har minst att göra när jag är ledig. De andra dagarna orkar jag inte. 

jag har märkt att jag blir väldigt lätt uttråkad när jag är ledig och är själv hemma ja sonen är hemma men han är 20 år. så han håller mig inte sällskap så. Men de blir lättare när mannen kommer hem. Då får man någon att prata med.

 I helgen har vi grejat i trädgården och rensat och haft de blir bra när de blir klart . Ska köpa lite mer blommor idag när jag ska in till stan och handla och göra ärenden

Jag ska in till en kompis vi hade tänkt att gå en promenad idag men då regnar de istället. Lite tråkigt när man har bestämt att man ska gå en promenad. Jag gillar inte att gå för mycke. Om  jag går mycke får jag sån värk i min ena höft de är inget roligt att gå då. Jag har aldrig gillat att gå över huvudtaget. jag har försökt. Många går promenader och de går ner i vikt. Men jag cyklar istället de gillar jag de är min grej istället. Nu får jag försöka greja lite här hemma innan jag ska iväg till stan.  Ni får ha en bra måndag kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *