Ett foto i timmen fredag 26 juni 2020

De var jättelängesen jag var med men jag tänkte jag får hänga på idag här kan ni läsa om andra som gör efit
jag glömde att fota mellan 5.30 och halv åtta. så vid kl 8 är jag i stanJag har semester men idag vaknade jag halv 6 som vanligt fast man har semester, jag skulle åka in till stan tidigit kl 8 är jag utanför där jag ska få laserbehandling.Kl 9 var jag sen på granngården och köpte blommor foto kommer på blommorna jag köptekl 10 var jag på ica handlade matkl 11 var jag på ö och b och handlade kattmatKl 12 var jag hemma och lastade ur varorna. de var fullt i bilen Kl 13 sov jag lite i soffan kl 14 planterade jag om mina tomatplantorkl 15 är de 29 grader ute kl 16 grejar med mina ny inköpta blommorkl 17 håller fortfarande på att greja med växter . men denna gång var de tomatplanter och så planterade jag timjam och basilika kryddorkl 18 tar vi oss en kall öl och ska grilla. Firar att gubben har en veckas semester. De får bli den sista bilden idag. tack till er som tittat och kommenterat.

3 tankar kring ”Ett foto i timmen fredag 26 juni 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *