Semestern är slut för denna gång

ja nu har man haft semester i 3 veckor med varierande väder. Första veckan var de kanonväder sen har de mer eller mindre regnat bort. men sista veckan har vädret blivit något bättre.

men de ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet och träffa goa kollegor igen. Få in sina rutiner även om jag inte har sovit så länge på semestern så har jag hållit mina tider. Sen har de varit vissa dagar med mera värk i nacken och då blir jag trött och lägger mig tidigt.

Sen börjar jag att komma i gång igen med cyklingen och de känns ju skönt att kunna cykla igen. man blir så mycket piggare av cyklingen.

 Annars har vi mest varit hemma på semestern  vi har varit på spiken här  hemma där vi bor kan man säga mot Kållandsö och Läckö Slott. ligger det. Sen i går åkte vi till Göta kanal en sväng i de fina vädret  De var mycket folk ute så vi valde att ha med egen fika och sen åt vi lunch inne i Mariestad i stället. De var mysigt att sitta vid hamnen och äta.

 Vi ville inte sitta bland en massa folk och äta nu i corona tider. men det gick bra på denna restaurang och äta.

Idag grejar jag lite grann både inne och ute de är fint väder och sol lagom varmt kunde vara några grader till.   Jag är dålig på skriva men får väl skärpa till mig men nu får ni ha en bra dag kramar 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *