Vilken augusti värme vi fått

Efter regn i nästan hela juli som var kall och regnig. Så har vi haft  lite varmt i  augusti. runt 28 – 30 grader i över 2 veckor de börjar bli lite jobbigt men ändå ganska skönt.

 Jag har ju inte ont så i lederna direkt nu och psoriasisen är bättre nu när de är så varmt.

Idag var jag ute och gick med min goa promenadkompis. som jag går med  2 gånger i veckan. I dag gick vi långt så långt har jag inte gått på flera år. vi gick i 1 timme och 20 minuter alltså 7.5 km de känns i benen och kroppen idag. Jag hade lite ont i nacken idag när jag kom hem de var lite för lång sträcka. För min del men ändå kul att prova på de gick ganska bra att gå ändå. Men de var varmt.

 När jag kom hem hade jag inte så mycke energi och ork att göra så mycke men jag ska ta och städa toaletten på övervåningen de måste jag göra idag. Sen vattna lite blommor. Inne och ute. De inne får jag vattna hur ofta som helst pga värmen.

 

Nä nu ska jag ta tag i resten av kvällen här och greja lite och ta en kall dusch. kramar på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *