Känner mig låg idag

Idag känner jag mig verkligen låg har ingen energi att göra något men de får väl vara så.
Kroppen känns tung och orkeslös och är även uttråkad men de blir lite små plock i alla fall. Solen skiner och de är jättefint väder ute men de blåser lite kallt .  Får ingen lust att gå ut heller. men har varit ute och grävt  upp mina dahlior för vinter vila i ladugården

Den sista tiden har jag börjat känna mig yr allt mer och till och från men de är mest på morgonen tycker jag de snurrar som värst . jag har nu kontaktat vårdcentralen så får vi se vad de kan bero på. Om de vill göra något åt det.* De kommer och går vissa dagar är de mer än andra.

Jag vet inte vad de beror på men de har varit ungefär så i en månad. De började lite smått sen kom de lite var och varannan dag. men de är lite läskigt är de allt. 

Ni får ha en bra söndag måste bli bättre på att blogga de går i vågor har jag märkt. men de verkar inte som de är många som bloggar längre nu för tiden.   Ni får ha en bra dag. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *