Läkarbesök

I vecka som gick var jag hos läkaren pga min  yrsel och sen ville jag utredas för fibromyalgi  då de stämmer med symtomen jag har läst till mig. läkaren höll med  mig och jag har alltid värk är nästan aldrig värkfri. SÅ nu tog vi mera prover som D vitaminer, Bvitaminer och gluten och sänka. Sänkan har varit förhöjd de andra 2 gånger jag har tagit den så vi får se vad som händer. När jag får mina provsvar. men de känns ändå skönt att ha fått svar på vad all min värk beror på och jag har alltid värk någon stans.

Den sista tiden har jag haft värk i vänster ben och och vänster knä och samt stickningar på vänster baksida av benet hela vägen ner. De har hållit i sig de släpper inte. men jag tror jag kommer få mer tabletter som gör att värken minskar lite granna. Sen mår jag ju bäst när  de är varmt ute och sommar, Då har jag minst värk. De är jobbigt vid väder omslag och vid blåst.  Då har jag mer ont i knät och lite mer värk i vänster sida och hand. Jag har även börjat känna värk i  stelhet i höger hand nu . men jag är sällan inne i skov än så länge .Vi får se hur  denna värk kommer att  fortsätta under åren som kommer de kommer ju säkert bli sämre.

Men de känns ju bra att få de bekräftat att jag har något nu i kroppen som gör ont och vad de är. De är bara lära sig leva  med de. De var lite svammel  denna gång hoppas ni orkar läsa. 

 

kram

1 tanke kring ”Läkarbesök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *