Längesen man skrev.

Att de ska ta sån tid innan man skriver nästa gång?

 Nu har jag bytt bakgrund och header och nytt domän .  De blev bra.

Jag nu är de höst på gång och kallare väder.

 jag är ledig måndagar och jag har svårt att komma igång  med göra de vanliga vardagsplocket. Men hamnar så lätt framför tvn och sen är de svårt att komma igång. men när jag väl kommer igång går de bra. 

Svårt att förklara känslan. De är så när jag är ledig och hemma på måndagar. Jag har och göra men de är alltid samma sak man gör de vanliga vardagsplocket. osv men de kommer man inte undan utan de måste göras. man får ta ett rum i taget och lite i taget.

 Men ska försöka bli bättre på bloggande de är ganska skönt att skriva  av sig detta men hoppas ni förstår vad jag menar

 

De känns som man bara svamlar,

Jag måste få till bra morgonrutiner när jag är ledig  så man inte hamnar framför tvn och blir sittande där. Jag håller på googlar lite på nätet för hitta bra tips men ni kanske har tips till mig för man ska komma igång. ’

 

 kram ni får ha en bra  dag kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *