Sjukskrivning och värk

Ja de kommer min blogg handla om nu den närmsta tiden

Jag och min chef har kommit överens om att ,jag ska vara sjukskriven halvtid i en vecka till att börja med. Då jag har haft eller har ett skov sen i feb . är mycket trött. har pratat med chefen. vi sa de är bäst att vi pausar nu så de inte blir värre. De jobbiga är ju att man är själv så mycket.

jag är ju livrädd för att gå in i väggen just nu. Jag brukar aldrig begära sjukskrivning eller nästa vara borta i från jobbet.

jag har haft så mycket läkarbesök och besök hos sjukgymnastiken nu sista tiden så jag är trött på det

 Jag går också på extra kontroller hos ögon på sjukhuset då de bråkar med min gula fläcken de finns fläckar som inte ska vara där för min ålder. 

Sen går jag också på utredning för urinträngningar hos en urolog.

Sen utreder vi också  för psoriasis artrit och fibromyalgi har jag redan och IBS och huvudvärk får jag ju pga. värken

 

De är ju inte konstigt att de blir mycket just nu och inte nog med de så vill  även tandhygienisten att jag ska komma på besök men funderar på ringa dem i morgon igen  be och få vänta tills hösten de blir lite för mycket just nu- Man orkar inte hur mycket som helst. Jag tror att min kropp är på väg att stänga av. Tur jag har en bra chef som ser de och säger jag behöver pausa.

 Ska försöka uppdatera bloggen.

 

Jag mår ju bra av att baka och pussla de får jag göra nu när jag orkar och vila och ta promenader om inte kroppen bråkar.  Cykla på min motions cykel är också bra göra varje dag.

 tack för ni orkar läsa mitt inlägg kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *