Jag mår inte bra

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om mitt mående

jag var hos reumatologen och fick en lägre dos av min nya medicin men den tål jag inte  jag blir helt däckad av den i flera dagar, kan inte äta bara sover kan inte jobba.

Sen slutade jag med den fick vara hemma i från jobbet och sen gick de bra en vecka sen fick jag vara hemma igen pga. måendet.  jag försökte jobba i går åkte in en stund  men efter ett tag började jag må  illa igen så jag fick åka hem igen sen  är jag sjukskriven i ca två veckor.

Jag har svårt göra något hemma blir trött fort men vissa dagar är jag jätte pigg och har energi och  känner att jag kan göra massa saker men så fort jag känner att jag ska åka jobba och kommer till jobbet då kommer  illamåendet och tröttheten och orkeslösheten

Först trodde jag de berodde på biverkningar från medicinen men nu vet jag inte längre  så nästa vecka ska jag ha möte med arbetsförmedlingen och  rehab koordinatorn och chefen om min framtid på jobbet.  Jag tror att min kropp  säger ifrån  de här med jobbet och jag behöver nog gå ner i mer tid. Jag tror jag bara ska jobba 50 procent och hoppas få sjukersättning  på 50  men nu får vi se vad som händer med jobbet om jag kan vara kvar de vet jag inte än. Har ingen lust att sluta men  tror jag måste de och börja med jobba något annat  men vi får se vad vi hittar som passar min kropp och mitt måendet.
Jag vill inte sluta men vad  ska man göra  när kroppen strejkar

Så svårt och formulera om detta i ord  och skriva är inte min starka sida    men de känns ändå ganska skönt att kunna  skriva av sig lite i bloggen istället för att gnälla på min gubbe. Han orkar inte höra allt hela tiden. Jag har direkt ingen  annan att prata med om detta

nu blev de långt och svamligt men hoppas ni förstår vad jag menar?

Idag har jag orkat att baka en äppelkaka och en banan kaka sen lagade  jag en pasta gratäng och med sallads kyckling och de blir mat i två dagar

 

Ibland är de skönt att skriva av sig lite granna.  jag trivs väldigt bra på jobbet med mina kollegor men vill inte  sluta  De känns lite jobbigt man gråter och ha det.  kramar på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.