Sjukskriven och avslutat jobb

Hej  i går hade vi mötet med chefen och arbetsförmedlingen och vi kom fram till att jag skulle tråkigt nog avsluta min anställning där jag har varit i  8 år  pga. min kropp inte orkar med att jag jobbar så längre .

Just nu är jag sjukskriven i min  3 veckor sen får vi se vad läkaren säger. Jag är ju ganska säker på att jag inte kommer kunna jobba direkt men nu kommer de bli en utredning av min arbetsförmåga på arbetsförmedlingen och se hur många procent jag egentligen orkar jobba? Jag har ju ganska många år kvar att jobba tills pensionen så jag vill gärna jobba . Jag trivs inte med gå hemma hela tiden jag är ganska ensam av mig och jag är också ganska social ut av mig.

Vissa dagar  är jag mest sängliggande och har svårt att ta mig upp ur sängen sen göra de vanliga sysslorna hemma kan vara riktigt jobbigt ibland .

Medans vissa dagar mår jag jättebra och undrar varför man är hemma  och sen kommer bakslagen och man inte orkar något. Jag mår ganska illa till och från så de är väl någon depression och ångest jag har fått samt utbrändhet till en viss del då jag har pressat mig själv så hårt på jobbet  så  säger kroppen tillslut ifrån , Jag är inte van att känna igen mig själv så här jag brukar orka  mycket mer än vad jag gör nu. Jag orkar inte köra bil vissa dagar utan de  är min man eller son som får köra mig. Det är jätte tråkigt.

Sen är de konstigt att inte ha ett jobb längre och gå till där jag har trivs så bra . I går på mötet började jag må så illa så jag fick gå i från  och gå på toaletten och kräkas sen . När jag gjort de så mådde jag mycket bättre  de var nog alla spänningar som var i kroppen som kom. Sen ska jag till jobbet och hämta mina grejor och tömma mitt skåp och fack  och lämna tillbaka nyckel  och tag en dag .men de får blir när jag orkar . Jag ska hälsa på en dag när jag orkar också.

Jag har ju börjat vatten gympan men har bara kunna gå en gång än så  länge jag hoppas kunna komma och gå på den snart igen för den är kul och de är bra träning för mig,

 

Oj vad långt och svamligt de blev men de är ganska skönt att skriva av sig ibland    jag ska försöka ha min blogg till skriva av mig lite men  kanske inte varje dag men någon gång i veckan i alla fall.

Hoppas ni förstår vad jag svamlar om.   kramar. Utbrändhet är inget kul alls jag trodde inte jag skulle komma till de   men de beter ju sig olika på olika människor   kram på er var rädda om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.