Mår bättre

Nu mår  jag mycket bättre och de är ju skönt det  man orkar mycket  mer men jag blir lätt trött så man får inte göra för mycket.

Vissa dagar är jag väldigt uttråkad svårt hitta på något att göra och sen har jag väldigt svårt att komma igång och göra mina  vardagsgrejor men kommer jag bara i gång så går de rätt bra faktiskt.  Men de är så tråkigt att gå hemma när man är van att jobba hela dagarna.

Men jag kommer väl få nytt jobb så småningom nu ringer arbetsförmedlingen i morgon och så ska vi se vad som händer. Då min läkare vägrar försätta sjukskriva mig  men jag hoppas arbetsförmedlingen kan ringa och prata med min läkare  och förklara för henne vad som gäller. Men hon har fått  info om min situation men de hjälps tydligen inte men denna läkaren är så knäpp. Jag sa till henne jag inte kan stå som arbetssökande som friska människor gör. För att jag   matchar inte den sökningen då jag har vissa problem som gör att jag inte kan jobba med vanliga    regler så säga.  De är ju därför jag har haft lönebidragsanställning.   Så jag inte ska känna någon press på mig när jag jobbar.

Men vi får se vad som händer i morgon när Arbetsförmedlingen ringer tur man har en bra   handläggare på Arbetsförmedlingen.  Nu är jag ganska orolig  då jag inte vet vad som komma skall i framtiden men de löser sig. De kommer ju bli arbetsträning med typ 2 timmar per dag till början med men var de vet jag inte än , Jag vill jobba med äldre helst på mötesplatser eller liknande men vi får se vad  de blir. Först blir de en ny utredning och se hur många procent jag orkar jobba och vad för typ av jobb jag ska ha . De ska bli spännande och vad de blir framöver.

 

De  känns bra att ha en blogg att skriva av sig i . även om de inte är många som läser bloggen nu för tiden men de spelar ingen roll för mig.  bara jag får skriva av mig lite granna.

Nu blev de långt och svamligt igen hoppas ni orkar läsa ha en bra söndag kramar på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.