Nytt år De var längesen

Att de ska vara så svårt och få till och  skriva några rader. Men sen känns de inte som jag har så mycket att skriva om just nu. De händer inte så mycket.  jag är fortfarande hemma och väntar på komma med i en aktivets grupp på  Arbetsförmedlingen men de tar sin lilla tid innan de kommer i gång.  Men de kommer bli bra till slut

Jag mår så mycket bättre just nu, jag bakar mycket bröd de har jag tid med och de blir så mycket godare med hembakt.

 

Sen håller vi på med lite köks renovering  de tar också sin lilla tid men kommer bli så fint när det blir klart.

I helgen händer de inte så mycket de blir lugnt de vanliga plocket sen lite målning i köket

Ni får ha en bra helg kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.